Birlik ve beraberlik TSO'nun şiarı olacak

Birlik ve beraberlik  TSO

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök oda olarak şehirde birlik ve beraberliği sağlamak zorunda olduklarını söyledi. Şehrin gelişmesi ve büyümesinin birlik ve beraberlikten geçtiğini belirterek Birlik ve beraberlik TSO'nun şiarı olacak” ded

İLGİ VE KATILIM YÜKSEK OLDU

Kırıkkale TSO tarafından ‘Kurum Teşviklerinin Tanıtımı’ konulu panel düzenlendi. TOBB Reel Sektör Ar-Ge ve Uygulama Daire Başkanlığı personeli Ahmet Saygın Baban’ın konuşmacı olarak katıldığı panelde esnaf, tüccar ve iş adamlarına teşvikler anlatıldı. Açılış konuşmasını yapan TSO Başkanı Ekrem Gök ise birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın TSO’nun şiarı olduğunu vurguladı.

 

TSO LOKOMOTİF GÖREVİ ÜSTLENİYOR

İl Kültür Merkezi’nde geniş katılım ile gerçekleşen panele esnaf ve iş adamlarının yanı sıra il müdürleri ve müdürlük personelleri de katıldı. Kurumlarının teşvik paketlerini ve projelerini anlatan il müdürleri yaptıkları sunumlarla geniş kapsamlı değerlendirmelerde bulundular. TOBB Reel Sektör Ar-Ge ve Uygulama Daire Başkanlığı personeli Ahmet Saygın Baban’ın sunduğu panelin açılış konuşmasını Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök yaptı. Gök TSO olarak lokomotif görevi üstlendiklerini ve birleştirici kurum olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

BERABERLİĞE DUYULAN İHTİYAÇ

GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ

Göreve geldikleri günden bu yana ekip olarak birlik içinde çalışmanın Kırıkkale’ye değer katacağını düşündüklerini belirten Gök il müdürlerine konuyla ilgili hassasiyetleri için teşekkür etti. Teşvik paketi ile yatırımcı kazanımının artacağını belirten Gök yatırımcılar için avantaj teşkil eden durumların tanıtılması ve daha da duyurulması için çalışma yapılması gereği duyduklarını, akabendi bu tür bir panel ile birliktelik sağlamak istediklerini söyledi. Gök ayrıca katılımcılara teşekkür ederek birlik ve beraberliğe duyulan ihtiyacın aşikar olduğuna vurgu yaptı.

 

İL MÜDÜRLERİ SUNUM YAPTI

Gök’ün ardından konuşmasına başlayan TOBB Reel Sektör Ar-Ge ve Uygulama Daire Başkanlığı personeli Ahmet Saygın Baban, ülke genelinde teşvik paketlerini ve bölgeleri değerlendirdi. Kırıkkale’nin avantajları hakkında bilgilerde veren Baban katılımcılara yaptığı sunumda geniş değerlendirmelerde bulundu. Baban’ın ardından sırasıyla Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin, SGK İl Müdürü İlhan Nebioğlu, İŞKUR İl Müdürü Nazım Ulu ve KOSGEP İl Müdürü Ali Sevinç birer sunum yaptı.

 

İŞKUR’UN DESTEKLERİ

SAYMAKLA BİTMİYOR

İŞKUR İl Müdürü Nazım Ulu yaptığı sunumda İŞKUR’un yurtiçi ve yurtdışı eleman ihtiyacını karşılamada, işgücü taleplerini internet sitesinde yayınlamada, ihtiyaç duyulan elemanı işbaşı eğitimleri ile yetiştirmede yatırımcılara destek olduklarını söyledi. Ulu İşbaşı eğitim programı ile 6 aylık bir sürede kalifiye eleman kazancı sağladıklarını ifade etti. Ulu ayrıca iş ve meslek danışmanlarının tüm konularda donanımlı ve yardıma hazır olduğunu belirterek hem işveren hem de işçi adayları ile birebir görüşmeler yaptığını söyledi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı